Meer vrijwilligers gevraagd

Phoenix info

Vele eendjes maken ..., je staat niet in je eentje, draag jij als eendje je steentje bij?

In je eentje kun je niet zoveel bereiken of moet je vaak teveel doen, maar als we allemaal een klein beetje doen zet dat zoden aan de dijk. Vandaar al die eendjes. We zijn allemaal een eentje, maar laat ze samenwerken en je hebt een goed lopende honk- en softbalvereniging!

 

Nu is het dus wel duidelijk dat onze vereniging meer vrijwilligers nodig heeft. 

Gelukkig beschikt HSV Phoenix reeds over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Indien je al een actieve Phoenix-vrijwilliger bent, dan kun je deze brief als een uiting van onze erkentelijkheid zien. 

 

Onze vrijwilligers, de basis van onze vereniging, zorgen ervoor dat wij alle sportactiviteiten betaalbaar kunnen aanbieden.

 

Met alle verschillende verenigingsactiviteiten in gedachte, streven wij ernaar meer vrijwilligers voor onze vereniging binnen te halen. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp kan de vereniging zich voor de volgende 45 jaar gaan klaarmaken en op alle vlakken gaan groeien. 

 

Binnenkort zullen wij ook jou vragen om vrijwilligerswerk voor Phoenix te doen. 

 

We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd. Met deze klussen kunnen wij samen onze vereniging bloeiend houden. Klussen die plezierig zijn, die je samen met anderen kunt doen, die goed te doen zijn én die soms maar één keer per jaar hoeven te gebeuren. Dus ook aan liefhebbers met weinig vrije tijd bieden wij een taak die zeker voldoening schenkt.

Een greep uit de mogelijke taken :

-         voorzitter Technische Commissie: de leiding geven aan de technische commissie

-         bardienst of kantinedienst tijdens het Zeister Slot Toernooi

-         webredactie: het beheren, samenstellen en up-to-date houden van de website 

-         materiaalvrijwilliger: inventariseren, beheren en bestellen materiaal van teams             

       –     feestcommissie: het organiseren van o.a. het einde-van-het-seizoen-feest

 

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij weten zeker dat wij ook voor jou iets geschikts zullen hebben. Voldoening, waardering en een bruisendere vereniging zullen je deel zijn. Daarom gaan wij ook jou binnenkort bellen. 

 

Op 4 en 7 februari willen wij zo veel mogelijk leden telefonisch benaderen. Met de enthousiastelingen die reeds vrijwilligerswerk doen voor Phoenix zullen wij tijdens dat gesprek hun vrijwilligerswerk evalueren. 

Vrijwilliger zijn bij Phoenix is altijd de moeite waard; wij zijn erg blij met iedereen die zich op welke manier dan ook vrijwillig inspant voor de vereniging. Zonder vrijwilligers gewoon geen vereniging!

 

Dus ga maar alvast klaarzitten bij de telefoon!

Alvast bedankt voor je positieve reactie.

 

Sportieve groeten, namens het vrijwilligersteam van HSV Phoenix,

 

Contactgegevens:

  e-mailadres    vrijwilligers@hsvphoenix.nl

  telefoon          06 28 30 68 07