Sponsorinformatie

Heeft u ooit eens nagedacht over de mogelijkheden van sponsoring en wat dit voor u en een vereniging kan betekenen?

Kijk naar deze video van de KNBSB wat honk- en softbal voor u kan betekenen:

 

 

HSV Phoenix heeft diverse mogelijkheden om te sponsoren.

Voor meer informatie klik hier voor het uitgebreide sponsorplan.

 

Club Sponsoren

 

Klik voor de Ziber website Klik voor de website van MaxDesignCompany Klik voor de website van Redam Zeist Neem contact op met de sponsorcommissie Neem contact op met de sponsorcommissie Neem contact op met de sponsorcommissie

 

ZST Sponsoren

Klik voor de website van Balans Klik hier voor de website van Brasserie Bon-Vivant Klik voor de website van Consort
klik hier voor de website van Zwembad Dijnselburg   klik hier voor de website van Halbertsma van den Boom, makelaars en financieel adviseurs klik hier voor de website van Jan Broer Dé Kipspecialist klik hier voor de website van de Jonckheer klik hier voor de website van KiaOra Fysiotherapie  klik hier voor de website van Parket Gallery Klik voor de website van Redam Zeist klik hier voor de website van Redexim klik hier voor de website van Slager Rien Noordam klik hier voor de website van Administratiekantoor Sandee Klik voor de website van Nomot

 


 

Sponsoren?

Wilt u ruime naamsbekendheid voor een klein sponsorbedrag? 

Dat kan! Bij Honk- en Softbalvereniging Phoenix.

 

Wellicht heeft u nooit eerder gedacht aan sponsoring van een honkbal- of een softbalvereniging. HSV Phoenix uit Zeist bestaat al meer dan 40 jaar en groeit. Ons Heren 1 team speelt zelfs landelijk in de tweede klasse. Daarnaast spelen er nog twee seniorenteams en vier jeugd­teams in de regionale competitie.

 

Zou het niet mooi zijn om uw logo op een van de reclame­borden langs het veld te zien staan of op een tas, jas of tenue? Wij hebben diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. En... U helpt ons enorm!

 

We hopen u binnenkort te begroeten als sponsor van
Honk- en Softbalvereniging Phoenix.

 

 

Waarom sponsoren

HSV Phoenix speelt met haar 8 teams voornamelijk in regionale competities. Elke week hebben we dus veel bezoekers uit de provincie Utrecht. Een uitzondering hierop is het Heren 1 team; zij spelen landelijke hoofdklasse. Wanneer u uw bedrijf verbindt aan onze vereniging, biedt dit dus uitste­kende mogelijkheden tot het uitdragen van naamsbekendheid, zowel binnen als buiten de regio Utrecht! Phoenix heeft twee velden met goede mogelijkheden voor reclame. Phoenix heeft een goede naam en achterban opgebouwd in Zeist en omstreken. Een groot deel van deze naams­bekendheid is verkregen door het Zeister Slot Toernooi.

 

Het Zeister Slot Toernooi

Het Zeister Slot Toernooi is een 4-daags internationaal toernooi, dat elk jaar met Pinksteren georganiseerd wordt. Het is een toernooi waar veel bezoekers op af komen. Het toernooi geniet grote bekendheid in de softbalwereld binnen én buiten Nederland. De nationale teams van Nederland, Tsjechië en Denemarken doen ieder jaar mee. Ook teams als Lakenheath (USA), Meteors (UK), Penguins (Dene­marken), en natuurlijk onze eigen Heren 1, zijn er bij!

Door de groei van de vereniging en het bereiken van de landelijke competitie denken wij dat u in de roos schiet door onze vereniging te sponsoren. 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in andere mogelijkheden tot sponsoring van onze vereniging, vraagt u dan naar ons uitgebreide sponsorplan. Maak dan meteen een afspraak.

 

Sponsormogelijkheden:

 

Subsponsor vanaf 500 

Een subsponsor is bereid Phoenix te sponsoren voor een periode van 2 jaar. De subsponsor plaatst op ieder veld een reclamebord van 150x60 cm langs de speelvelden. Hij krijgt een banner op de website van de club en een vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief van de club.

 

Tassen- en/of jassensponsor vanaf 600

Een tassen- of jassensponsor kan één of meerdere teams sponsoren met tassen en/of jassen met opdruk. De sponsorperiode bedraagt in geval van deze losse vorm van sponsoring minimaal 2 jaar. De kosten voor het maken van deze materialen komen tevens voor rekening van de sponsor. 

 

Sponsor van een team vanaf 1000

De sponsor van een team is bereid Phoenix te sponsoren voor een periode van 2 jaar. (seizoen loopt van maart t/m oktober.) Het sponsorgeld wordt in overleg exclusief uitgegeven voor dat team. Bijvoorbeeld voor extra training, materiaal of andere ondersteuning. De sponsor krijgt een banner op de teampagina op de website en in alle uitgaven van drukwerk een advertentie en een vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief van de club.

 

Sponsor van een activiteit vanaf 500

De meest opvallende activiteit binnen Phoenix is het Zeister Slot Toernooi. Dit jaarlijkse toernooi in
het Pinksterweekend trekt elk jaar honderden bezoekers naar onze velden toe!

 

Adverteerders vanaf 50

Uiteraard is het ook mogelijk te adverteren op de website of in de nieuwsbrief:

-    Het plaatsen van een los bord langs de velden. vanaf 200

-    Het plaatsen van een advertentie in één of meer van de uitgaven van Phoenix. vanaf 35

-    Het plaatsen van een banner op de website, met meer dan 5000 hits per jaar! vanaf 50

 

Genoemde prijzen zijn zonder BTW, per jaar of per uitgave en excl. productiekosten, voor de voorwaarden zie sponsorplan.

  
> Download de flyer